Villa SammalkallioVilla Sammalkallio on ikimuistoinen juhla-, kokous-, ja virkistyspaikka Mäntsälän Sääksjärvellä, vajaan tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta ja reilun puolen tunnin päässä Porvoosta, Hyvinkäältä, Lahdesta ja Järvenpäästä. 

Yhteystiedot:

p. 0403712104 (isäntä Timi Korhonen)

villasammalkallio@gmail.com

Niemeläntie 27 04600 MÄNTSÄLÄ

Y-tunnus 2991009-1 


Hinnasto:

Yksi päivä 12h arki 200€

Yksi päivä 12h pe-su 250€

Yksi päivä + yö arki 300€

Yksi päivä + yö pe-su 350€ 


Kaksi yötä arki 500€

Kaksi yötä pe-su 600€ 


Kysy myös pidempiä aikoja! 
 
Perustiedot:

Istuen 30 vierasta (kesä)

Seisten 50 vierasta (kesä)

Omat juomat: Kyllä

Omat ruoat: Kyllä

Villa Sammalkallio on idyllinen kohtauspaikka vehreän luonnon sylissä. Päärakennus on 1920-luvulla rakennettu tunnelmallinen hirsitalo. Tilaan kuuluu laaja piha ja puutarha, pergola, grilliterassi sekä puutarharyhmä tammipuun varjossa. 1900-luvun aitta henkii vanhan ajan henkeä. Vieraiden käytössä on puulämmitteinen ulkosauna suihkulla sekä pukuhuoneella, jonka takkaa voi käyttää grillaamiseen. 

Tila sopii erinomaisesti pienille juhlijoille, sillä vipellystilaa on runsaasti ja lisäksi lasten rakastamat trampoliini, hämähäkkikeinu, sähköauto, puumaja sekä ulkopelejä. Sammalkallion kanat ja kissa Hamlet tuovat paikkaan omintakeisen lisänsä. 

Vieraat saavat käytöön talon keittiön, mihin kuuluu kaikki tarvittava, kuten astiasto, kaksi jääkaappia, kaksi pakastinta, uuni, kahvinkeitin ja mikro. 

Tilassa on piano, videotykki, blueray -soitin & valkokangas, internet-yhteys, sporify-tunnukset, äänentoistojärjestelmä sekä elokuvia, pelejä ja leluja. Uuneihin voi sytyttää räiskyvän ja lämmittävän tulen. Talossa on sisäsauna, suihkutilat sekä kaksi wc:tä. Polkupyörät, grilli, riippukeinu sekä taljajousi (sopimuksen mukaan) ovat vieraiden käytössä.    


Majoitus:

Villa Sammalkallio majoittaa 16 vierasta. Päärakennuksen "morsiussviitin" lisäksi huoneita löytyy aitasta sekä vierasmajasta. Majoitus sisältää liinavaatteet sekä pyyhkeet. 


Galleria 

Villa Sammalkalliolla toimii taidegalleria, jonka maalauksia vieraat saavat ihastella ja ostaa. Työt koostuvat mm. taiteilijoiden Markku Halmeen, Leena Nion ja Jorma Vakkurin teoksista. 

Kysy vapaita aikoja tai tarkempia tietoja puhelimitse p. 0403712104 tai sähköpostitse villasammalkallio@gmail.com